zaterdag 20 februari 2010

Feest, feest, feest!

Wat een verjaardagen zo achter elkaar....Everest 30 december, Tino 14 januari, nog een verjaardag van een oom vorige week en afgelopen donderdag werd Randy 7.
Zeven....7.....waarom klinkt dat toch zo oud? Waarom klinkt dat nou zoveel ouder als 6? Alsof ie ook in ene in 1 week een jaar wijzer is geworden. Bijdehand, snugger, pienter, slim.....*zucht* wijs.....

Enfin, donderdag kwamen opa & oma en oma Bep even op de koffie na school, en hij mocht natuurlijk trakteren! Vrijdagmiddag was zijn feestje, wederom een heel gedoe omdat er weer eens 2 vriendjes niet konden, dus uiteindelijk nog iemand anders gevraagd en zijn grote vriend Joel ging wel mee gelukkig. Dus met 3 jongens op naar Monkey Town waar ze als apen hebben kunnen klimmen, klauteren, springen en glijden. Lekker patatje toe en weer naar huis. Simpel maar wat hadden ze een lol!

Vanmorgen mocht meneer weer trainen en 's middags hebben we zijn taart gehaald: een echte Yoda taart! Ziet er 'vet cooool' uit vindt ie zelf. Dus dan morgen het 'echte' verjaardagsfeest. Gezellig!

En dan komende week hebben de kids vakantie, heeeeeerlijk, een hele week geen gehaast in de ochtenden whoeiiiiiii!!!

Volgende week gaan we 'baby snuffelen' bij mijn achternichtje Esmay. Ik heb een megagrote tas met kleertjes klaar staan om mee te nemen, al Everest haar kasten uitgeplozen en gedaan, heerlijk opgeruimd. Nu het speelgoed nog! :s En nog eens de zolder op van de week, kijken wat daar allemaal nog staat.

De week erna gaat Everest de middagen naar de PSZ. Ook alweer zo'n stapje vooruit. Onze kleine meid gaat naar de middaggroep, de groep voor de oudere peuters.

We vervelen ons dus niet zoals jullie wel kunnen lezen, maken genoeg mee. En nu maar eens op naar de lente! We hebben genoten van alle sneeuw maar het is nu genoeg ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten