dinsdag 10 juni 2014

Spannende dingen!

En toen was het alweer juni! De tijd vliegt om! Nog een paar weken en dan is daar al de zomervakantie, ongelooflijk.
Randy naar groep 8, Everest groep 4, waar blijft de tijd?

Waar onze tijd blijft weet ik wel, voornamelijk op het honkbalveld. Randy speelt bij Cromtigers, the Nighthawks EN aankomend weekend doet hij mee aan het NK Little League. Echt hartstikke spannend allemaal!

Daarnaast heeft hij ook nog mee gedaan aan een try-out voor de Diamonds Amsterdam (honkbalschool) en is daar niet onopvallend gebleven.

Daarnaast hebben we onze BballBitch Everest nog die ook leuk traint met haar eigen meidenteam. Ook zij heeft wedstrijden en toernooitjes, echt geweldig zo'n meidenteam!

En Chase, onze boef, die alles zelf wil doen, ook graag wil bepalen WAT we gaan doen en het liefst alleen maar snoep en koek eet. Ongelooflijk deze uk, deze heeft alle technieken van manipuleren onder de knie.

Gisterenmiddag voor het eerst sinds tijden in het zwembad geweest met hem en al zag meneer blauw van de kou, hij wilde dat bad echt niet uit!  

Dus........toen was het alweer juni en is het aftellen geblazen naar de vakantie, wat zijn we daar allemaal aan toe zeg! Maar eerst op naar het NK!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten